12 C
Zvornik
19. април 2024.

Poginuo fudbaler iz Lokanja: Od siline udara prevrnuli traktor!

ZVORNIK – U teškoj saobraćajnoj nesreći, na magistralnom putu Zvornik – Bijeljina, kod Roćevića, koja se desila u subotu, poginuo je Dejan Đukanović (22) iz Lokanja, a još tri osobe su povrijeđen.

Nesreća se dogodila u subotu u 16.50 časova, kada je Đukanović motorom „honda“ velikom brzinom udario u traktor. Tom prilikom zadobio je teške povrede i preminuo je na putu do bolnice u Zvorniku.

U nesreći je teško povrijeđen Darko Mićić (19), Đukanovićev saputnik koji je takođe iz Lokanja, dok su lakše povrede zadobili bračni par M. S. (62) i T. S. (59), iz Roćevića. M. S. je vozio traktor a T. S. je bila suvozač. Povrijeđeni su poslije nesreće prevezeni u zvroničku bolnicu.

Zdravstveno stanje devetnaestogodišnjeg Darka Mićića iz Lokanja kod Zvornika, koji je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći, je stabilno, potvrđeno je juče u Opštoj bolnici u Zvorniku.

Povrijeđeni vozač traktora M.S. /62/ i njegova supruga kao suvozač T.S. iz Roćevića su nakon pružene ljekarske pomoći otpušteni na kućno liječenje.

Uzrok nesreće prevelika brzina motocikla

Poslije nesreće policija je obavila uviđaj, a prema nezvaničnim informacijama uzrok nesreće je prevelika brzina motocikla.

Jedan od mještana Roćevića ispričao je da se nesreća dogodila u trenutku kada se traktor iskuljičivao sa glavnog puta.

– Traktor je usporio kako bi skrenuo, a u tom trenutku iza njih su išla dva motocikla. Jedan je uspio skrenuti i izbjeći traktor, ali ovaj drugi vozač nije i direktno je udario u njega. Suvozač koji je bio na motoru preletio je traktor i letio više od 30 metara – ispričao je jedan od mještana.

Dodao je da ne zna kojom brzinom je išao motocikl, ali da je riječ o velikoj brzini govori i podatak da se od udara traktor prevrnuo na stranu.

– Na ovom dijelu puta ograničenje je 50 kilometara na čas, ali je ravnica pa vozači voze mnogo brže. Sumnjam da je motociklista išao ispod 100 kilometara na čas – istakao je naš sagovornik.

On je dodao da je poznavao Đukanovića i da je bio dobar momak.

– On i Darko igraju fudbal u klubu „Lokanj“ i nisam čuo da su nekada pravili probleme, ali su se komšije žalile da često brzo voze motore – pojasnio je mještanin Roćevića.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se