18.1 C
Zvornik
08. септембар 2024.

U prethodnom danu 3 saobraćajne nezgode

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa  evidentirano je jedno krivično djelo, jedno narušavanje javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode, od kojih su dvije sa posljedicama po lica.

Policijskoj stanici Zvornik, 07.01.2021. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, razbilo staklo na putničkom automobilu marke „VW Passat”, koje je bilo parkirano u ulici Braće Jugovića, grad Zvornik. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

Na magistralnom putu Zvornik – Bijeljina, u mjestu Tršić, grad Zvornik, 07.01.2021. godine oko 17,00 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali B.P. iz Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke „VW Passat” i pješak G.B. iz Zvornika, koja je tom prilikom zadobila tjelesne povrede. Povrijeđenoj je ukazana ljekarska pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se