18.1 C
Zvornik
08. септембар 2024.

U Zvorniku predstavljen projekat „EU za lokalne zajednice“

Centar za promociju civilnog društva i partnerske organizacije održali su u Zvorniku edukativnu radionicu i promociju projekta „Evropska Unija za lokalne zajednice“ predstavnicima zvorničkih institucija, javnih ustanova i preduzeća, te nevladinih organizacija.

Adnan Mević, projektni menadžer Centra za promociju civilnog društva (CPCD), rekao je da implementatori projekta „EU za lokalne zajednice“, zajedno sa njemačkom partnerskom organizacijom Help, u naredne tri godine realizuju projekat u vrijednosti od 1,7 miliona evra.

a 6

„Planirana su tri projekta i za Grad Zvornik, koja u potpunosti finansira naša organizacija, a oni predstavljaju prvi korak za uspostavljanje dalje saradnje i razvoj novih projekata. Nastojimo da ovim projektima direktno sarađujemo sa javnim preduzećima, javnim ustanovama i gradskim vlastima, da bi na taj način uticali na raspored sredstava isključivo lokalnim zajednicama, koje nastoje unaprijediti život građana“, naglasio je Mević.

U narednom periodu svi koji su učestvovali u radionici imaće priliku da pripreme projekat u maksimalnoj vrijednosti do 10.000 KM, a tri najbolja biće finansirana u okviru ovog programa.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se