10.9 C
Zvornik
16. септембар 2024.

Zvornik: održana osma Ulična trka

 

U organizaciji Atletskog kluba „Zvornik“, a povodom obilježavanja „Dana Grada“, u Zvorniku je održana osma Ulična trka u kojoj je učestvovalo više od 1200 takmičara – zvorničkih predškolaca, osnovaca i srednjoškolaca, odnosno mladih atletičara iz Vlasenice, Bijeljine, Pala i Krupnja.

Održane su ukupno 22 trke u ženskoj i muškoj konkurenciji, a najveći aplauz prisutne publike dobili su mališani sa posebnim potrebama koji su bili sastavni dio ovogodišnje manifestacije.

Manifestaciju je otvorio gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović.

„Ovo je jedna lijepa sportska manifestacija u okviru obilježavanja 614. rođendana Zvornika. Manifestacija koja pokazuje da je Zvornik grad mladih i grad sporta i uvijek ćemo podržavati ovakve manifestacije u kojima su, prije svega, učesnici mladi. Veliku zahvalnost za ovaj događaj dugujemo Atletskom klubu „Zvornik“ koji je organizovao ovu trku“ – istakao je gradonačelnik Ivanović.

„Kraljica sportova“ ukrasila je glavnu zvorničku ulicu, a takmičari su na najbolji način poslali poruku da je fizička aktivnost ključna za zdrav i dug život i da je najznačajniji korak na tom putu – upravo bavljenje sportom.

„Cilj manifestacije je promocija zdravog života, sporta i druženja i svi su pobjednici, Hvala svim takmičarima koji su se odazvali našem pozivu, hvala dječijem vrtiću „Naša radost. Hvala Gradu i svim sponzorima koji su nam pomogli da organizujemo uličnu trku“ – poručila je Slavica Mandića iz Atletskog kluba „Zvornik“.

Manifestacija je održana pod pokroviteljstvom Grada Zvornika.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se