13.1 C
Zvornik
04. јул 2024.

Gradonačelnik Ivanović u zvaničnoj posjeti austrijskom Salcburgu

 

Delegacija grada Zvornika predvođena gradonačelnikom Bojanom Ivanovićem boravila je u jednodnevnoj posjeti austrijskom gradu Salcburgu.

U zgradi Gradske uprave u Salcburgu, gradonačelnik ovog grada Bernhard Avinger organizovao je prijem za delegaciju Zvornika i najavio moguću posjetu Zvorniku u julu naredne godine.

„Bila je ovo veoma korisna posjeta za nas, jer smo imali priliku da razgovaramo sa čelnicima grada Salcburga o načinu rada ove Gradske uprave, o različitim inicijativama, koje mogu unaprijediti svakodnevni rad administracije do moguće saradnje Zvornika i Salcburga. Imali smo priliku i da prisustvujemo prezentaciji rada njihove vatrogasne službe i da vidimo iz prve ruke kako kod njih funkcionišu službe hitne intervencije,“ istakao je gradonačelnik Ivanović i zahvalio se zvorničkoj dijaspori koja je učestvovala u nedavnoj donaciji kreveta za Dom za starija lica u Kiseljaku.

Tokom boravka u Salcburgu delegacija grada Zvornika prisustvovala je i prijemu kod gospođe Vere Vukičević, generalnog konzula Republike Srbije u Salcburgu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se