16.4 C
Zvornik
08. септембар 2024.

Hapšenje zbog nanošenja povreda drugom licu

Policija u Bratuncu uhapsila je lice čiji su inicijali M.J. iz ovog mjesta osumnjičeno za nanošenje tjelesnih povreda drugom licu.

Osumnjičeno lice uhapšeno je juče nakon 17.30 časova kada je policiji prijavljeno da je napalo lice čiji su inicijali P.V. iz Bratunca, a policijski službenici su, postupajući po prijavi, potvrdili te navode.

Povrijeđenom je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Srebrenica odakle je upućeno u Bolnicu Zvornik, gdje su mu konstatovane lake tjelesne povrede, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini naredio je da nakon dokumentovanja događaja tužilaštvu bude dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu okarakterisanom kao nanošenje tjelesnih povreda.

Na području u operativnoj nadležnosti Policijske uprave Zvornik u protekla 24 časa evidentirano je još jedno krivično djelo u Zvorniku, jedno narušavanje javnog reda i mira u Srebrenici i još dva lica su uhapšena u Zvorniku.

Pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik juče oko 00.50 časova uhapsili su lice čiji su inicijali S.O. iz Zvornika zbog upravljanja vozilom pod dejstvom 1,75 promila alkohola u krvi.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se