10.4 C
Zvornik
21. септембар 2024.

Drina sutra protiv Slobode iz Novog Grada

ZVORNIK – Fudbaleri Drine sutra, 17. 8. 2024. godine, na domaćem terenu dočekaće ekipu Sloboda iz Novog Grada, u okviru drugog kola Mtel Prve lige FSRS.

Drinu sutra očekuje utakmica protiv vrlo jake ekipe koja je u prvom kolu savladala Velež sa 4:1.

Šef stručnog štaba Dragan Mićić rekao je da je ekipa Drine ostvarila dobar rezultat protiv Romanije. Ističe da sa bodom Drina može biti zadovoljna s obzirom na to da je prvo kolo. Bod će doći do izražaja ako fudbaleri Drine sutra dobiju Slobodu.

“Ne sumnjam dobro smo se spremili. Ekipa Slobode je najavila ulazak u Premijer ligu, neće nam biti lako. Dobili su ubjedljivo Velež, a to znači da imaju kvalitet i neće nam biti lako međutim igrači su se spremili i očekujemo dobar rezultat za nas. Ostaje da se borimo na terenu i da izgaramo 90 minuta. Što se tiče igračkog kadra na sve igrače mogu da računam. Svi su spremni, nemamo povrjeđenih, a ni igrača koji imaju kartone. Na terenu će biti najbolji i najspremniji u ovom momentu”, poruka je šefa stručnog štaba.

Prema riječima kapitena Drine Danijela Ćuluma, Sloboda iz Novog Grada je ekipa koja zaslužuje poštovanje.

“Preuzimamo ulogu favorita jer igramo na domaćem terenu. Ekipa smo koja ima dosta iskusnih igrača tako da uz siguran maksimalan pristup i zalaganje očekujemo da ćemo pobjediti u ovoj utakmici. Uz podršku naše publike, koju pozivamo da dođe na Gradski stadion, sigurno da ću ja kao kapiten i jedan od starijih igrača uz par starijih kolega, pogurati mlađe igrače i da ćemo sutra slaviti posle utakmice”, riječi su kapitena zvorničke Drine.

Utakmica između FK Drina i FK Sloboda iz Novog Grada igraće se na Gradskom stadionu u Zvorniku sa početkom u 17.30 časova.

Podsjećamo da je FK Drina pripremio i sezonske i članske karte za najvjernije fanove.
Sezonske karte omogućavaju ulaz na sve mečeve kluba na Gradskom stadionu Zvornik u sezoni 2024/25. uključujući i prvenstvene i kup mečeve. Cijena sezoske karte je 70KM. (Za članove kluba 60KM).

Članske karte namijenjene su ljubiteljima kluba koji žele da podrže rad kluba i iskažu ljubav prema klubu i gradu, dok će klub članovima obezbjediti prednost prilikom svih aktivnosti koje se tiču navijača. Cijena članske karte je 20KM.

Karte se mogu kupiti svakim radnim danom od 10 do 12 časova u prostorijama kluba. Informacije i rezervacije mogu se ostvariti i putem broja telefona: 065 851 215.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se