24.4 C
Zvornik
23. септембар 2024.

PU Zvornik: U protekla 24 časa tri saobraćajne nesreće

Na regionalnom putu Bratunac – Skelani, i mjestu Petriča, opština Srebrenica, 22.09.2024. godine oko 19,00 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao motocikl slijetanjem sa kolovoza. Motociklom marke „Ducato“ upravljalo je lice D.D. sa kojim je bilo lice S.J., oba iz Republike Srbije. Lice S.J. koje je u saobraćajnoj nezgodi zadobilo povrede, iz naležne zdravstvene ustanove u Bajinoj Bašti, R. Srbija, upućeno je na dalje liječenje u zdravstvenu ustanovu u Užicu, R. Srbija. Policijski službenici Staničnog odjeljenja Skelani su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Slijedi dalji rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode.

Na magistralnom putu Zvornik – Vlasenica, u mjestu Kušlat, grad Zvornik, 22.09.2024. godine oko 19,45 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su dva lica zadobila tjelesne povrede. U saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo putničko vozilo marke „Golf” kojim je upravljalo lice A.M. sa kojim je na mjestu suvozača bilo lice M.M., oba iz Srebrenika i putničko vozilo marke „Ford” kojim je upravljalo lice A.D. iz Bratunca. Licima iz putničkog vozila marke „Golf” su u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik konstatovane lake tjelesne povrede, dok je lice A.D. zadržano na posmatranju. Izvršenim alkotestiranjem kod vozača A.D. utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu u količini od 1,81 g/kg. Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. Rad na dokumentovanju iste je u toku.

Na magistralnom putu Zvornik – Bijeljina, u mjestu Tršić, grad Zvornik, 22.09.2024. godine oko 22,00 časa, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice lakše povrijeđeno. U saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo putničko vozilo marke „Polo” kojim je upravljalo lice A.T. iz Zvornika. U JZU Bolnica Zvornik navedenom licu su konstatovane lake tjelesne povrede. Prilikom alkotestiranja kod istog utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu u količini od 1,38 g/kg. Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. Navedeno lice je prekršajno sankcionisano.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se