22 C
Zvornik
19. септембар 2024.

„Trofej Zvornika“ okupio 503 takmičara

U Zvorniku je ove subote održan šesti po redu „TROFEJ ZVORNIKA“, u organizaciji Omladinskog džudo i sambo kluba „Sokolovi“.

Na samom početku turnira, prisutnima se obratio domaćin i predsjednik JK „Sokolovi“ i predsjednik Džudo saveza BiH, Ognjen Pavlović. Nakon njega, obratio se i predsjednik Džudo saveza Republike Srpske, Dražen Subotić, dok je turnir svečano otvorio potpredsjednik Olimpijskog komiteta BiH, Milanko Mučibabić.

Na turniru su učestvovali 503 takmičara iz 5 zemalja, a organizacija je bila na visokom nivou, uz kvalitetne mečeve u svim uzrasnim kategorijama.

Gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović, iako je bio spreijčen da prisustvuju na otvaranju turnira, pojavio se kasnije kako bi pozdravio okupljene pred dodelu medalja. Izrazio je želju da se svi učesnici osećaju prijatno u gradu, i da najbolji dobiju zaslužene medalje. Ovom prilikom mu se jos jednom zahvaljujemo na kontinuiranoj podrsci!

Trofej Zvornika okupio 503 takmicara 1

Po završetku obraćanja, gradonačelnik je uručio medalje osvajačima u različitim težinskim i uzrasnim kategorijama.

Najbolji klub u generalnom plasmanu je ekipa Kodokana iz Banja Luke, Partizan iz Beograda je zauzeo drugo, a Cement iz Beočina treće mjesto.

-Zahvaljujemo se svim klubovima koji su učestvovali, kao i sponzorima, među kojima se ističu firme doo Lein, doo Keso promet, Euro Petrol Oil, Gradex, kao i pokrovitelju turnira, Gradu Zvornik. Takodje posebnu zahvalnost dugujemo i gospodinu Danijelu Dragičević i Kabinetu predsjednika Republike Srpske na kontinuiranoj podršci.
S obzirom da smo se za organizaciju odlučili prije šesnaest dana, možemo biti više nego zadovoljni, jer kako i ne bi bili… opet je naš „TROFEJ ZVORNIKA“ među najbolje organizovanim turnirima u Republici Srpskoj i BiH kao i među najposjećenijim – saopštili su iz kluba pominjući da organizacija turnira ne bi bila moguća bez ovih kjudi: Suzana Tripković Damjanović, Verica Vrlješ, Rajko Mirković, Igor Kikić Pepic Dane, Đorđe Jokić, Dalibor Dado-Bof Bošković i Ognjen Pavlović… I nosice je i dalje samo malo jace i bolje!

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se