11.4 C
Zvornik
05. октобар 2024.

Zmarket slavi 25 godina postojanja

Zmarket, vaš omiljeni lanac marketa, slavi 25 godina postojanja! Ovaj jubilej ne bismo mogli da proslavimo bez vas – naših dragocjenih kupaca. Kao što znate, tim povodom smo organizovali i veliku nagradnu igru i približili smo se njenom finalu – velikom izvlačenju!

Izvlačenje je javno i održaće se 4. oktobra sa početkom u 12h u našem objektu Šipad Zvornik (zbog vremenskih uslova), a svi zainteresovani su i više nego dobrodošli da prisustvuju.

  • z marketi 25 godina 2
  • z marketi 25 godina 3

Neko od vas će sutra postati bogatiji za novu kuću ili će osvojiti novi dom, ali to nije sve, jer smo pripremili još devet nagradnih iznenađenja za sve one koji su učestvovali tokom prethodnih nekoliko mjeseci. Sve to kako bismo se zahvalili za četvrt vijeka povjerenja i saradnje.

Osim izvlačenja nagrada, na dan izvlačenja organizovali smo i:

  • Degustacije proizvoda i specijalne popuste  za sve vas koji posjetite Zmarket u Zvorniku (Šipad). Probajte nove ukuse i otkrijte omiljene proizvode za koje smo sigurni da će vas oduševiti.
  • U svim Zmarketima smo pripremili 25 artikala sa dodatnim popustom. Iskoristite priliku da kupite sve što vam je potrebno po povoljnijim cijenama.

Naš odnos sa vama tokom prethodnih 25 godina bio je ispunjen povjerenjem, ljubaznošću i zajedničkim ciljem – da vaša porodica ima sve što joj je potrebno. I tako će uvijek biti!

Hvala vam što ste dio naše Zmarket porodice. Nastavljamo da rastemo zajedno!

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se